Telecommunicatie.

De nieuwe informatie super snelweg is af. Meer dan 50% van alle Nederlandse huishoudens heeft een breedband Internet aansluiting, hetzij via ADSL dan wel via de kabel. Hiermee loopt Nederland voorop in de Europese markt.
Iedereen is het er over eens: de dagen van de telefonie zoals we die nu kennen zijn geteld. Het huidige smalbandige circuit-geschakelde telefonienetwerk is niet langer nodig nu het breedbandig pakket-geschakeld Internet een feit is. En ten overvloede: U heeft geen computer nodig om digitaal te kunnen bellen. TCE Telecom is geen Skype, maar een telefonieoplossing zoals U die gewend bent: bellen met een "gewone" telefoon, ook al zal deze telefoon steeds ongewoner en veelzijdiger worden!
Maar TCE Telecom gaat nog veel verder: in tegenstelling tot bijv. KPN's InternetPlusBellen bent U met de telefonieoplossing van TCE Telecom niet gebonden aan een bepaalde ADSL provider. TCE Telecom werkt daar waar u beschikking heeft over Internet. De nieuwe dimensie van flexibiliteit, vrijheid en ongebondenheid,

waar u zich ook bevindt.